Contact & Samenwerkingen

 

 ..............................................................................................................................................................................................

   

Yogastudio info.

In de kern van Simpelveld, de poort tot het heuvelland vindt u deze unieke yogastudio KSYB&M U kunt contact opnemen met Joyce Verhoeven voor meer informatie of om een afspraak te maken. 0641819654/ info@kloostersimpelveldyogabodymind.nl     

De yogastudio is gevestigd in het voormalige St.Jozef Klooster
Kloosterstraat 70 6369AE te Simpelveld                                 

Parkeren
Op staat voor het klooster en rondom het klooster is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Openingstijden.                                                                                                                                                                                                                                  De studio is geopend vanaf een kwartier voor aanvang van de les, zie lesrooster. Tijdens de lessen is de deur gesloten, zorg dat je minimaal 5 de les aanwezig bent zodat je niet voor een gesloten deur staat.

De studio is het hele jaar open behalve de/ kerstavond, - eerste en tweede kerstdag/ oudejaarsdag, - nieuwjaarsdag/ de carnavalsweek/ tijdens koningsdag/ hemelvaart/ de paas, - en pinksterdagen. Tijdens de zomermaanden (augustus) is er een aangepast lesrooster. Voor meer informatie over deze dagen, kijk onder kopje "rooster&meer".      

KVK nr. 64577651 ,BTW id nr. NL001558889B55 , Bankrekening nr. NL48KNAB0254894380/ BIC nr. KNABNL2H   

    

...............................................................................................................................................................................

 

Samenwerkingen die we hebben vanuit KSYB&M

De Coöperatie Land van kalk

Land van Kalk is het plateau van Kunradersteen dat loopt van Aken via Bocholtz tot Voerendaal en het buitengebied van Heerlen. Die Kunradersteen is een rijke voedingsbodem voor bijvoorbeeld fruitbomen en wijngaarden.

Het is een duurzaam en natuurlijk bouwproduct dat al door de Romeinen werd toegepast en nu nog overal in het gebied terug te vinden is in traditionele én moderne gebouwen.

Het vormt een habitat voor bijzondere planten en dieren in een van Zuid-Limburgs mooiste natuurgebieden. Hier kun je nog echte stilte ervaren, terwijl je mijlenver kunt uitkijken over een adembenemend landschap.

De Coöperatie Land van Kalk nodigt je van harte uit om het gebied te komen verkennen. Met de stoomtrein, wandelend, fietsend of met een picknickmand vol streekproducten in het gras: het Land van Kalk is er om ontdekt te worden.

SAMEN STERKER

We hebben om met verschillende ondernemers uit het Land van Kalk hebben  verenigd in een coöperatie om dit gebied toeristisch-recreatief te ontwikkelen, mét respect voor het landschap, de natuur en de rust van het gebied. Zodat ook toekomstige generaties in dit gebied kunnen wonen, werken en genieten.

Samen met gemeenten, IBA Parkstad, diverse verenigingen en enthousiaste inwoners willen we bestaande initiatieven bundelen en combineren, nieuwe initiatieven ontwikkelen en samen activiteiten organiseren en gezamenlijk vermarkten en promoten.

We bieden yoga, meditatie, bezinning wandelingen en diners op diverse locatie van het land van kalk. Wilt u meer hierover weten neem dan gerust contact met ons op of kijk op HET LAND VAN KALK