Reserveer zelf de gewenste les voor de online yoga.

KSYB&M maakt gebruik van een online reserveringssysteem. Via deze pagina kun je zelf de gewenste yogales of workshop inboeken. Op dit moment hebben we gekozen voor online yogalessen omdat de fysieke studio op verzoek van ket kabinet is gesloten i.v.m. corona.

Of je nu gebruik maakt van een abonnement of een losse les wilt volgen of alleen de online lessen wilt gaan volgen, dat maakt niet uit. Je kunt er voor kiezen een account aan te maken maar dit is niet verplicht. Echter raden wij je dat wel aan zodat jij je lesgegevens inzichtelijk hebt en het boeken nog makkelijker en zodat wij contact met je kunnen opnemen in dien dat nodig is. Boek je voor het eerst een les (proefles) of een workshop dan nemen wij contact met je op om eventueel vragen door te spreken.

Overzicht van de online lessen

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag 

Zaterdag

10.00u Hatha yoga met Jeanine 


18.00u  Hatha yoga met Joyce

19.30u  Hatha yoga met Joyce


19.00u Hatha yoga met Jeanine

20.30u Yin yoga met Jeanine 8:30 u Asthanga vinyasa met Susan Let op ze zijn wel te boeken onder Asthanga LED, (was niet haalbaar om dit in het systeem te veranderen.)

10.00u u Hatha yoga met Monique

 

19.00u TibetanseYoga Lu-jong met Frans 

20.30u - 21.45 Restorative yoga met Joyce
19.00u zwangerschapsyoga met Joyce

20.30u   Hatha yoga met Joyce


9.00u Sivanandanyoga met Susan


18.00u Hatha yoga met Sevanne (boven)


9.00u  Astanga Vinyasa  met Susan Let op ze zijn wel te boeken onder Asthanga LED, (was niet haalbaar om dit in het systeem te veranderen.)
 


Download onze app voor optimaal reserveer gemak! 

KLIK HIER OM DE APP VOOR IOS TE DOWNLOADEN. 

KLIK HIER OM DE APP VIA GOOGLE PLAY VOOR ANDROID TE DOWNLOADEN.